Ve škole v Ostravě držel jeden z rodičů s nožem v ruce jako rukojmí učitelku

Ve škole v Ostravě držel jeden z rodičů s nožem v ruce jako rukojmí učitelku
Mimořádné události

Dnes, 23. září 2024, došlo na základní škole v Ostravě-Svinově k incidentu, při kterém zákonný zástupce školáka s nožem ohrožoval učitelku. Tento případ zdůrazňuje nezbytnost efektivních bezpečnostních opatření ve školách. Čtyřicetiletý muž si vzal učitelku jako rukojmí a požadoval přivolání policie. Naštěstí byl rychle zadržen a nikdo nebyl zraněn.

Ještě před touto událostí jsme o víkendu absolvovali seminář Krav Maga, zaměřený na reakce na fyzické útoky, útoky nožem a střelnou zbraní. Získali jsme praktické dovednosti a techniky sebeobrany, které jsou klíčové pro zvládání krizových situací. Na základě těchto zkušeností jsme se rozhodli zařadit výcvik sebeobrany do našeho portfolia služeb, abychom školám mohli nabídnout ještě komplexnější podporu v oblasti bezpečnosti.

Proč spolupracovat s námi:

  • Aktuální znalosti: Neustále se vzděláváme a přinášíme nejnovější postupy v oblasti bezpečnosti.
  • Profesionální školení: Připravíme váš tým na efektivní reakci v krizových situacích, včetně praktických dovedností sebeobrany.
  • Komplexní řešení: Nabízíme bezpečnostní strategie a krizové plány šité na míru vaší škole, nyní i s důrazem na fyzickou připravenost zaměstnanců.

Bezpečné školní prostředí je klíčové pro vzdělávání a rozvoj dětí. Kontaktujte nás, abychom společně zvýšili bezpečnost i ve vaší škole.

Skrytá zbraň v batohu, vyhrožování střelbou ve škole.

Napsat komentář